۶ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۴۷

بخشدار آبپخش:

بانوان کارآفرین آب‌پخش حمایت می‌شوند

بانوان کارآفرین آب‌پخش حمایت می‌شوند

بوشهر - بخشدار آبپخش گفت: توسعه اشتغال و کارآفرینی از سیاست های دولت دوازدهم است و حمایت از اشتغال بانوان و کارآفرینی آنها در دستور کار است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی مردانلو ظهر چهارشنبه در بازدید از کارگاه تولیدی پوشاک در آبپخش اظهار داشت: توسعه اشتغال و کارآفرینی از سیاست های دولت دوازدهم است و حمایت از اشتغال بانوان و کارآفرینی آنها نیز از اولویت‌های دولت محسوب می شود.

وی افزود: ایجاد شغل در جامعه بسیار اهمیت دارد و موجب کاهش آسیب های اجتماعی می شود.

بخشدار آبپخش تصریح کرد: بیکاری بزرگترین عامل بروز ناهنجاری های اجتماعی است و اساس آسیب های مختلف در جامعه است.

مردانلو بیان داشت: اشتغال بانوان از سیاست های دولت است و اشتغال زنان سرپرست خانوار در اولویت قرار دارد.

وی تاکید کرد: برای اشتغالزایی بانوان اهتمام ویژه شود و برای کارآفرینی آنها تسهیلات کم بهره لحاظ شود.

مدیر مرکز تولیدات پوشاک آبپخش نیز از ایجاد شغل برای ۱۳ بانوی آبپخشی خبر داد.

امینه شمسی افزود: اکثر این افراد زنان سرپرست خانوار هستند و و تلاشم این است که با توسعه این کارگاه زمینه اشتغال بانوان بیشتری را فراهم کنم.

وی بیان داشت: برای توسعه کارگاه خود نیاز به تسهیلات کم بهره دارم و از مسئولان می خواهم برای توسعه این کارگاه مساعدت های لازم را انجام دهند.

کد مطلب 4184409

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha